Trajnostna energija lokalno 020

Trajnostna energija lokalno 020

Šesto strokovno srečanje

TRAJNOSTNA ENERGIJA LOKALNO 020: zelena transformacija in nova realnost 

Četrtek, 17. septembra 2020, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

 

Tokratna konferenca vas med drugim praktično seznanja z novo realnostjo lokalnih zelenih transformacij, kaj prinaša nov zakon o URE za lokalne skupnosti, kako se pametno lotiti lokalnih prometnih strategij in trajnostne mobilnosti.

Konferenca bo potekala 17. septembra od 9. ure dalje na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Število mest je omejeno, zato je brezplačna prijava obvezna. V primeru večjega števila prijav od zagotovljenih mest, bomo upoštevali vrstni red prejetja prijav. O novostih programa vas bomo obveščali, z informacijami pa vam z veseljem postrežemo tudi na: konferenca@trajnostnaenergija.si ali po telefonu na 031 717 599.

Konferenca bo izvedena v skrbi za vaše zdravje in v skladu s higienskimi priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Število udeležencev v dvorani je zato omejeno v skladu s sprejetimi ukrepi.

Ne zamudite: ker je še zlasti v spremenjenih okoliščinah pomembno, da se s pomočjo izmenjav izkušenj z vodilnimi strokovnjaki seznanite z novimi priložnostmi zelenega okrevanja, krožnega gospodarstva in energetske transformacije lokalno, kot tudi cenimo vaše sodelovanje, prijazno vabljeni k prijavi.


Več o programu na voljo kmalu.

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice