Novice

Novice

Spletni portal trajnostnaenergija.si in Radio 1 skupaj pripravljata veliki ENERGETSKI KVIZ

Spletni portal trajnostnaenergija.si in Radio 1 skupaj pripravljata veliki ENERGETSKI KVIZ

Ali se res da »prišparat« z malo bolj smotrno in varčno uporabo energije? To se sprašujeta tudi popoldanska voditelja Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač! Na pobudo spletnega portala trajnostnaenergija.si, sta sprejela prav poseben izziv, ki ju ne bo stal nič, privarčujeta pa lahko veliko. 

Teden dni bosta upoštevala nekaj najbolj enostavnih navodil iz spletnega portala trajnostnaenergija.si,vse merila in na osnovi teh njunih dognanj pripravila pravi veliki ENERGETSKI, ki bo potekal med 5. in 9. novembrom na Radiu 1. 

Vaše energetsko znanje bomo tudi bogato nagradili. Vsak, ki sodeluje v dnevnem kvizu, lahko dobi električni skiro, med vsemi prijavljenimi, pa bomo čisto na koncu naše energetske akcije, nekomu podarili super električno kolo, ki bo na zelen način olajšalo marsikateri vzpon, pot v službo ali pa super vikend kolesarjenje s prijatelji ali družino. 

Zato poslušaj Klepača in Gustinčiča in morda boš prav ti osvojil/a nov električni kolo ali električni skiro. 

TRAJNOSTNA ENERGIJA - Skupaj ustvarjamo lepši svet 

Energija je vse okoli nas. Vsi jo imamo in vsi z njo upravljamo. Pa se kdaj vprašate kako upravljate z energijo? TRAJNOSTNA ENERGIJA je bila ustanovljena z namenom, da vam strokovno in brezplačno pomaga, da boste:


  • energetsko učinkovitejši,
  • privarčevali in hkrati bili prijazni do okolja,
  • spoznali obnovljive vire energije,
  • morda sami postavili lastno elektrarno …

Udeležite se katerega izmed dogodkov ali natečajev Trajnostne energije, oglejte si okoljske risanke Lepši svet ali pa kratke oddaje Eko utrinki. Na portalu www.trajnostnaenergija.si pa si preberite nasvete in poiščite strokovne informacije ter tako sprejmite še boljše odločitve v zvezi z energijo. 


Značke:
Povezave
Dokumenti
Povezani članki
 
2. november 2018
5122

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice