Arhiv novic

Arhiv novic

Likovni projekt »Pobarvajmo si lepši svet«: otroci in mladostniki ustvarjali na temo trajnostne prihodnosti

Projekt z naslovom »Pobarvajmo si lepši svet« je bil zasnovan z namenom, da otrokom omogočimo izražanje njihovih vizij lepšega sveta preko likovnih del. V prizadevanju za ozaveščanje o obnovljivih virih energije ter spodbujanje trajnostnega ravnanja z okoljem smo na Borzenu v sklopu naše blagovne znamke Trajnostna energija v preteklem letu pripravili in objavili javno povabilo izobraževalnim ustanovam in zavodom za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami.

V projektu je sodelovalo pet šol: Osnovna šola IV Murska Sobota, Center za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje, Osnovna šola Juričevega Drejčka Ravne na Koroškem, Osnovna šola Cvetka Golarja Ljutomer ter Osnovna šola Minke Namestnik - Sonje Slovenska Bistrica. Skupno je 83 otrok in mladostnikov ustvarjalo na temo obnovljivih virov energije, izražajoč svoje ideje o boljšem in bolj trajnostnem svetu.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim ustanovam in mladim ustvarjalcem za njihovo predanost in kreativnost. Nekaj utrinkov, likovnih del in vizijo mladih za boljši jutri si lahko ogledate tukaj.

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice