Arhiv novic

Arhiv novic

Predstavitev izsledkov Raziskave energetske učinkovitosti Slovenije za javni in storitveni sektor

Borzen v sklopu svoje blagovne znamke Trajnostna energija že vrsto let izvaja različne programe na področju informiranja in ozaveščanja o učinkoviti rabi energije in obnovljivih virih energije. V lanskem letu smo kot glavni sofinancer pomagali pri izvedbi Raziskave energetske učinkovitosti Slovenije za javni in storitveni sektor, ki je bila izvedena v letu 2020. Izsledki raziskave bodo javnosti prvič predstavljeni 26. februarja 2021 na spletnem dogodku, kjer bo zbrane nagovoril tudi direktor družbe Borzen, g. Martin Bratanič. Vabljeni k prijavi.

Neodvisno raziskava se je tokrat izvajala v javnih ustanovah in podjetjih z namenom pridobivanja informacij s področja rabe energije, njihovih navad in pripravljenosti za uvajanje ukrepov za povečanje energetske učinkovitosti. Zainteresirane predstavnike državne uprave in drugih subjektih javne uprave vabimo, da si zagotovite celotno raziskavo – pišite na info@trajnostnaenergija.si oziroma se na www.trajnostnaenergija.si ogledate povzetke, ki bodo na voljo v kratkem.

V preteklih letih so bile izvedene podobne periodične raziskave za slovenska gospodinjstva. Rezultate raziskav in ključne poudarke si lahko pogledate na portalu Trajnostna energija.

Povezave
Dokumenti
Povezani članki

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice