Novice

Novice

Od danes možna oddaja vlog za subvencioniranje električnih koles

 

Kupci mestnih, zložljivih in tovornih koles, ki ste oz. še boste kupili kolo po 31. 5. 2024, lahko od danes za nakup uveljavljate subvencijo. 

Po petkovi objavi javnega poziva v Uradnem listu RS lahko fizične osebe od danes, 3. 6. 2024, pa do porabe sredstev oz. do 31. 12. 2024 v aplikaciji družbe Borzen, dostopni tukaj, oddate vlogo za pridobitev subvencije za nakup mestnega, zložljivega in tovornega električnega kolesa

Kupci mestnih in zložljivih električnih koles, ki ustrezajo tehničnim pogojem javnega poziva, boste za svoj nakup lahko prejeli do 500,00 EUR subvencije (25 % vrednosti nakupa), kupci električnih tovornih vozil pa do 1.000,00 EUR (30 % vrednosti nakupa).

Za uveljavljanje subvencije morate vlogi priložiti naslednja dokazila oziroma priloge: dokazilo o posesti e-kolesa (fotografija, na kateri se vidi celo e-kolo); račun o nakupu e-kolesapotrdilo o izvedenem plačilu nakupa e-kolesa (razen če je na računu jasno navedeno, da je bil račun plačan s kreditno kartico, debetno kartico ali gotovino); izpolnjeno, podpisano in žigosano izjavo prodajalca, pri katerem je bilo e-kolo kupljeno; izpolnjeno in podpisano izjavo upravičenca; pooblastilo (če vlogo odda pooblaščenec upravičenca). 

Svetujemo vam, da se pred oddajo vloge seznanite s pogoji za pridobitev subvencije in pripravite vsa potrebna dokazila, ki so navedena v javnem pozivu in na označeni spletni strani. S tem boste vlogo lahko hitreje pravilno izpolnili in si s tem zagotovili tudi hitrejšo obravnavo. 

Dodatne informacije v zvezi z objavljenim javnim pozivom lahko dobite na Borzenovi tel. št. 01/6207-655 v času uradnih ur (ponedeljek, sreda in petek med 12. in 14. uro), oziroma na elektronskem naslovu kolesa@borzen.si.

 


Značke:
Povezave
Dokumenti
Povezani članki
3. junij 2024
415

Theme picker

Informirajte se

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah s področja TRAJNOSTNE ENERGIJE. Prijavite se na e-novice!

Prijavite se na e-novice