Novice

Novice

Prijavite se za evropska sredstva za celovite energetske prenove stavb

Ministrstvo za infrastrukturo (MzI) je v okviru poziva k oddaji prijave predlogov operacij z namenom pridobitve nepovratnih sredstev iz naslova tehnične pomoči ELENA za pripravo ekonomske in tehnične dokumentacije za operacije celovitih energetskih prenov javnih stavb ožjega in širšega javnega sektorja v lasti države objavilo dodaten rok za prijavo upravičencev, in sicer 26. julij 2019.

Poleg tega sta roka za prijavo še 30. september 2019 in 18. november 2019. Prvi rok za oddajo prijave je bil sicer 21. junij 2019.

Kot pojasnjujejo na MzI, je projekt namenjen hitrejši pripravi in izboljšanju kakovosti ekonomske in tehnične dokumentacije za projekte celovite energetske prenove stavb ožjega in javnega sektorja v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014-2020«.

Značke:
Povezave
Dokumenti
Povezani članki
8. julij 2019
469
 • URE

  Učinkovita raba energije
 • OVE

  Obnovljivi viri energije
 • SPTE

  Soproizvodnja toplote in energije
 • Ogljični odtis

  Ogljični odtis je izraz za skupek ogljikovega dioksida ter drugih toplogrednih plinov, ki jih v okolje neposredno ali posredno spusti določen objekt, naprava, izdelek, proces ali telo. Ogljični odtis je mogoče izračunati in ovrednotiti.
 • Biomasa

  Pojem biomasa označuje snovi, ki so predvsem organskega oz. rastlinskega izvora in nastajajo s pomočjo fotosinteze.
Prijavite se na e-novice