Novice

Novice

Kako se lahko vključite v InnoEnergyjevo zmanjševanje smoga

Smog je morda krivec za kar 1 od 10 prezgodnjih smrti na svetu, med leti 2018 in 2015 pa bo EU stal osupljivih 475 milijard evrov. Ob pravilnem ukrepanju lahko EU reši življenja in prihrani 183 milijard evrov z uvedbo inovativnih tehnologij za zmanjšanje smoga v naslednjih sedmih letih, navaja nova študija partnerjev InnoEnergy in Deloitte, imenovana Clean Air Challenge.

»Poročilo Clean Air Challenge ponuja rešitve, ki bi lahko pripomogle k boljšemu zdravju ljudi in ki bi lahko pomenile doprinos za celotno družbo. Treba ga je začeti izvajati nemudoma,« ob tem pravi Jerzy Buzek, predsednik odbora za industrijo, raziskave in energijo v Evropskem parlamentu.

Pri InnoEnergyju, kjer raziskujejo, da bi bolje razumeli problem in našli rešitve, ob tem pa ponudili finančno pomoč in podporo podjemom s strastjo in načrtom, kako ustaviti smog, tako vabijo vse zainteresirane k sodelovanju.

Več: www.innoenergy.com

Značke:
Povezave
Dokumenti
Povezani članki
24. december 2018
626
 • URE

  Učinkovita raba energije
 • OVE

  Obnovljivi viri energije
 • SPTE

  Soproizvodnja toplote in energije
 • Ogljični odtis

  Ogljični odtis je izraz za skupek ogljikovega dioksida ter drugih toplogrednih plinov, ki jih v okolje neposredno ali posredno spusti določen objekt, naprava, izdelek, proces ali telo. Ogljični odtis je mogoče izračunati in ovrednotiti.
 • Biomasa

  Pojem biomasa označuje snovi, ki so predvsem organskega oz. rastlinskega izvora in nastajajo s pomočjo fotosinteze.
Prijavite se na e-novice